Nieuwbouw woning Oudega

NIEUWBOUW

Bouwbedrijf Kleinhuis is geen seriebouwer en onderscheidt zich door bij voorkeur onder architectuur te bouwen. Wij werken hiervoor nauw samen met onze architect. Traditionele degelijkheid heeft onze voorkeur. Bouwbedrijf Kleinhuis is gespecialiseerd in energieneutraal en luchtdicht bouwen. Uw eigen ontwerp, in samenspraak met een architect, past ons het best. Wij laten uw wens in vervulling gaan.​​

Inspiratie projecten

VERBOUW

Indien u ideeën heeft om leefomgeving te veranderen, groter, beter, ruimer en mooier, dan denkt Bouwbedrijf Kleinhuis met u mee. In overleg met u komen we tot een plan (of u heeft zelf al een plan). Alles is mogelijk, ook casco bouw. Gezien de ruime ervaring met diverse projecten die door ons gerealiseerd zijn, kunnen we ons meten met de besten.

Ook voor de levering van eersteklas bouwmaterialen bent u bij Bouwbedrijf Kleinhuis aan het juiste adres. Dit kan variëren van een doos spijkers, deuren en kozijnen, tot complete prefab elementen. Wij beschikken over een ruime werkplaats waar onze ervaren medewerkers zich dagelijks bezig houden met het vervaardigen van eersteklas kwaliteitstimmerwerk.

Verbouw en onderhoud

ONDERHOUD

Ook voor al uw onderhoudswerk aan uw pand kunt u bij ons terecht. Voor het realiseren van een nieuwe keuken of badkamer tot het aanpassen van uw woning aan de eisen van deze tijd op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid, wij zijn u graag van dienst. Losse dakpannen, lekkage of bijvoorbeeld nieuwe isolatie? Geen klus is ons te veel. Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden.

Verbouw en onderhoud