Over ons

Welkom bij Bouwbedrijf Kleinhuis

In 1960, ruim 60 jaar geleden, is Bouwbedrijf Kleinhuis opgericht. We zijn een hecht familiebedrijf. Sinds die tijd heeft het bedrijf zich gekenmerkt door het leveren van conventionele en solide bouw. In al die jaren is Bouwbedrijf Kleinhuis qua bedrijfsomvang klein en dus flexibel gebleven. Korte lijnen met de klant is de kracht van het bedrijf. Het werkgebied van blijft niet beperkt tot nieuwbouw. Ook verbouw, onderhoud en renovatie behoren tot de disciplines. Bouwbedrijf Kleinhuis is geen seriebouwer, maar onderscheidt zich door traditioneel en veelal onder architectuur te bouwen. Daarom zullen de woningen nooit 13 uit een dozijn zijn. Alle woningen worden volgens een maatplan gebouwd en uiteraard geheel naar de eisen en wensen van de opdrachtgever. Wij streven naar hoge kwaliteit en klantgerichtheid en werken nauw samen met onze opdrachtgevers, architecten en onderaannemers.                                  

We spannen ons voortdurend in om op de hoogte te blijven van de actuele stand van zaken in de bouwwereld als het gaat om materialen, processen en wet- en regelgeving. Duurzaamheid is een sleutelwoord binnen ons bedrijf. Bouwbedrijf Kleinhuis is gespecialiseerd in energieneutraal en luchtdicht bouwen. We besteden veel aandacht aan het milieu en hebben  een eigen milieustraat. We beschikken over een ruime werkplaats met een volwaardig machinepark, dat aan de hedendaagse eisen voldoet. In de werkplaats worden kozijnen, ramen en trappen en overig klein timmerwerk vervaardigd. Incidenteel wordt op de ruime werkvloer een prefab kapconstructie gemaakt. Vanuit de werkplaats en ons magazijn worden iedere namiddag of avond de werkbussen geladen, zodat deze de volgende werkdag rond 7 uur bij de opdrachtgever kunnen voorrijden. Onze medewerkers denken met ons bedrijf en vooral met de opdrachtgever mee. Binnen ons bedrijf besteden wij veel aandacht aan het behouden van ervaring. We leiden leerlingen op tot vakvolwassen allrounders. Dit beschouwen wij als  maatschappelijke verantwoordelijkheid van ons bedrijf. Met een bedrijfshistorie van ruim 60 jaar hebben wij onze kwaliteit en vakmanschap al bij vele opdrachtgevers bewezen. U kunt ons altijd vragen naar referenties. 

Kortom, als u kwaliteit, ervaring en architectuur wenst, dan is Bouwbedrijf Kleinhuis de juiste keuze! Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt.